Watch Intro Video

Αν ήδη γνωρίζεις το ΠΟΣΟ σημαντικό είναι να αξιοποιήσεις το βίντεο για να προωθήσεις την επιχείρηση σου, αλλά αισθάνεσαι αμήχανα να εμφανίσεις τον εαυτό σου και να μιλήσεις εσύ στην κάμερα, αυτό είναι για σένα...

Είναι πλέον γεγονός. Υπάρχει μια τεράστια άνθηση του βίντεο στην επικοινωνία μας και όλα δείχνουν πώς το βίντεο ήρθε για να μείνει.


Όλοι οι επαγγελματίες που κοιτάνε μπροστά αντιλαμβάνονται την σημασία του να έχουν σύντομα βίντεο στην ιστοσελίδα τους, ως ένα ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ εργαλείο για να συνδεθούν  με νέους και ήδη υπάρχοντες πελάτες τους.


Τα social media, όπως το Facebook το Instagram και το YouTube μας λένε ότι έχουμε ΠΕΝΤΕ φορές περισσότερες πιθανότητες να πουλήσουμε προϊόντα ή υπηρεσίες, κάνοντας βίντεο.


Τί γίνεται όμως όταν νιώθουμε άβολα;

Απόκτησε το online σεμινάριο: "Μίλα με αυτοπεποίθηση στην κάμερα μέσα σε 30 ημέρες".

Πολύ συχνά χρησιμοποιούμε διάφορες δικαιολογίες για να μην κάνουμε βίντεο όπως: 

"Δεν ξέρω τί εξοπλισμό να χρησιμοποιήσω" ή

"Δεν ξέρω τις τεχνικές λεπτομέρειες"


Ενώ η πραγματική αιτία που μας εμποδίζει στο να μιλήσουμε στο zoom ή σε βίντεο είναι ο φόβος και η αμηχανία που αισθανόμαστε. 


Το online σεμινάριο Μίλα με αυτοπεποίθηση στην κάμερα μέσα σε 30 ημέρες, είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να σε βοηθήσει να απελευθερώσεις τα εσωτερικά εμπόδια, να αρχίσεις να μιλάς στην κάμερα με αυτοπεποίθηση και να δημιουργήσεις τα δικά σου βίντεο.


Η αλήθεια είναι πώς ο εξοπλισμός της κάμερας και οι τεχνικές λεπτομέρειες δεν είναι ποτέ αυτό που μας κρατάει πίσω ...


Το μεγαλύτερο εμπόδιο μας είναι ο ΦΟΒΟΣ.


Φοβάμαστε ότι η φωνή μας μπορεί να ακούγεται παράξενη, φοβόμαστε ότι θα ξεχάσουμε τί θέλουμε να πούμε μπροστά στο φακό, φοβόμαστε την κριτική των άλλων, φοβόμαστε ότι οι φίλοι μας και η οικογένειά μας θα μας πούνε περίεργους που δημοσιεύουμε βίντεο του εαυτού μας.


Πριν απο μερικά χρόνια ήμουν κι εγώ σ'αυτή τη θέση και καταλαβαίνω πολύ καλά αυτό το συναίσθημα του φόβου. Πλέον έχοντας εκπαιδεύσει εκατοντάδες επαγγελματίες, γνωρίζω τον τρόπο για να ξεπεράσεις τα εσωτερικά εμπόδια και να δημιουργείς βίντεο με ευκολία.  Κανένας μας δεν γεννήθηκε ξέροντας πως να έχει άνεση μπροστά στον φακό, ωστόσο είναι μια δεξιότητα που μαθαίνεται με μεγάλη επιτυχία.

ΤΙ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ


Αυτό το online σεμινάριο χωρίζεται σε τρία μέρη.


Στο πρώτο μέρος μαθαίνεις πώς να ξεπερνάς τον φόβο έκθεσης στην κάμερα.


Σε καθοδηγώ να αντιληφθείς ΓΙΑΤΙ νιώθεις άβολα όταν βλέπεις τον εαυτό σου στην κάμερα, ΤI είναι αυτό που φοβάσαι πραγματικά και ΠΩΣ μπορείς να το ξεπεράσεις.


Εάν ψάχνεις τον τρόπος να απελευθερωθείς επιτέλους από τον φόβο έκθεσης στην κάμερα … τον βρήκες!


Ολοκληρώνοντας τις ασκήσεις θα δείς ότι μπορούμε να μετατρέψουμε αυτούς τους φόβους σε θετικές σκέψεις και να αρχίσουμε να το απολαμβάνουμε πραγματικά κάθε φορά που μιλάμε στην κάμερα.


Και μόλις απελευθερώσεις τον φόβο, είμαστε έτοιμοι για το δεύτερο μέρος.


Εδώ θα σου δείξω ακριβώς πώς να προετοιμάζεις τη δομή των βίντεο σου, τι να πεις και πώς να το πεις  ώστε να δημιουργείς εμπιστοσύνη στους θεατές σου,  πώς να παρουσιάζεις τον εαυτό σου και πώς να μαγνητίζεις το ενδιαφέρον του κοινού σου.


Και στο επόμενο τρίτο μέρος.


Εδώ μαθαίνεις τι ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ να χρησιμοποιήσεις για να κάνεις βίντεο απλά με το κινητό σου, πώς να φαίνεσαι καλύτερα στην οθόνη με την σωστή στάση σώματος, πώς να έχεις καλύτερο ήχο και φωτισμό με εύκολες και απλές λύσεις, ποιά ρούχα να προτιμάς όταν κάνεις βίντεο.

Απόκτησε το online σεμινάριο "Μίλα με αυτοπεποίθηση στην κάμερα μέσα σε 30 ημέρες".

ΑΚΟΜΑ ΑΠΟΚΤΑΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ

 • Εκφράσεις προσώπου και γλώσσα σώματος για να μαγνητίζεις τους θεατές σου.
 • Τόνο, ένταση και χρωματισμό φωνής για να ακούγεσαι πιο ευχάριστα.
 • 5 τεχνικές για να προετοιμάζεσαι πριν μιλήσεις στην κάμερα, ώστε να έχεις μεγαλύτερη επιτυχία.  
 • Λίστα με απλό εξοπλισμό που θα χρειαστείς για να ξεκινήσεις.
 • 13 τρόπους για να αξιοποιήσεις το βίντεο 


Κι αυτά είναι μόνο η αρχή.


Θα ανακαλύψεις όλα όσα έχεις τη δύναμη να κάνεις όταν πλέον ΔΕΝ θα φοβάσαι να μιλήσεις στην κάμερα. 


Σκέψου το.


Θα μπορείς ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να αξιοποιήσεις ένα από τα πιο δυνατά εργαλεία για να προωθήσεις τις δικές σου υπηρεσίες και να αυξήσεις το κύρος σου ως επαγγελματίας.


Στο τέλος αυτού του online σεμιναρίου θα έχεις την αυτοπεποίθηση που χρειάζεσαι για να μιλάς στην κάμερα και να παρουσιάζεις την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου χωρίς μπλοκαρίσματα και φόβο!

BONUS : 30 ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙΣ ΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

Δεν χρειάζεται να ψάχνεις να βρείς ποιές είναι οι καλύτερες ιδέες για βίντεο για να ξεκινήσεις να μιλάς στο κοινό σου στην κάμερα. Κάντο πιο εύκολο για σένα χρησιμοποιώντας τις 30 έτοιμες ιδέες που θα βρείς ως BONUS μέσα στο σεμινάριο.

Είπαν για το σεμινάριο

Η Χριστίνα έχει ταλέντο στο να επικοινωνεί τις γνώσεις της με έναν πολύ πρακτικό και ξεκάθαρο τρόπο.

Βερόνικα Παλαιοκρασσά

"Πρόσφατα παρακολούθησα το σεμινάριο “Μίλα με αυτοπεποίθηση στην κάμερα”. Είναι πάρα πολύ καλά οργανωμένο σε ενότητες και αυτό το έκανε πολύ εύκολο για μένα να το ολοκληρώσω.

Η Χριστίνα έχει ταλέντο στο να επικοινωνεί τις γνώσεις της με έναν πολύ πρακτικό και ξεκάθαρο τρόπο. Δίνει πολλά πρακτικά παραδείγματα από τη δική της εμπειρία και αυτό με βοήθησε να καταλαβαίνω καλύτερα. Όλα τα tips που δίνει μέσα στο σεμινάριο τα έχει οργανωμένα σε αρχεία στα οποία μπορείς να ανατρέξεις με ευκολία ανα πάσα στιγμή για γρήγορη πρόσβαση. Το συστήνω ανεπιφύλακτα."

Η Χριστίνα είναι πραγματικά expert σε ό,τι έχει να κάνει με βίντεο και άνεση στην κάμερα.

Τζορτζιάνα Γιάννη

"Μου αρέσει να εκπαιδεύομαι από τους καλύτερους, γιατί όλα μαθαίνονται αρκεί να δείξεις εμπιστοσύνη στους ειδικούς στο τομέα τους. Το δικό μου μυστικό για να αποκτήσω άνεση μπροστά στην κάμερα ήταν να επενδύσω και να εμπιστευθώ, την Χριστίνα Δουκουζιάνη.

Η Χριστίνα είναι πραγματικά expert σε ό,τι έχει να κάνει με βίντεο και άνεση στην κάμερα. Ειδικά αν τώρα στήνεις την επιχείρησή σου ή θες να την πας στο επόμενο επίπεδο, θα σε βοηθήσουν πολύ τα courses της."

Αυτό το σεμινάριο είναι σπουδαίο εργαλείο!

Τζένη Τσελεπή

"Χριστίνα εχεις κάνει καταπληκτική δουλειά! Αυτό το σεμινάριο είναι σπουδαίο εργαλείο. Μου άρεσε πολύ ο ενθουσιασμός σου, η ενθάρρυνση και το χιούμορ σου. Το τεχνικό κομμάτι είναι πλήρες, με όλες τις επεξηγήσεις για τα ενδεικτικά προϊόντα και όλες τις άλλες πληροφορίες, που μου έδωσε ασφάλεια και σιγουριά ότι μπορώ να τα καταφέρω.

Πιστεύω ότι όποιος θέλει να κάνει βίντεο πρέπει οπωσδήποτε να παρακολουθήσει αυτό το σεμινάριο γιατί συνδυάζει γνώση, πληροφορία και έμπνευση! "

Απόκτησε το online σεμινάριο "Μίλα με αυτοπεποίθηση στην κάμερα μέσα σε 30 ημέρες".

Επόμενα βήματα


Το Μίλα με αυτοπεποίθηση στην κάμερα μέσα σε 30 ημέρες,  μπορείς να το αποκτήσεις με 39€ μόνο.


Μόλις κάνεις εγγραφή, θα λάβεις ένα email από εμάς που σου δίνει άμεση πρόσβαση σε όλα τα μαθήματα του σεμιναρίου.


Μπορείς να παρακολουθήσεις το σεμινάριο όποτε βολεύει εσένα, από το κινητό, το τάμπλετ ή τον υπολογιστή σου.


Η πρόσβαση σου στα μαθήματα είναι εφ όρου ζωής.


Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο διάστημα


Το να μπορούμε να μιλάμε με άνεση στην κάμερα είναι πλέον μια απαραίτητη επαγγελματική δεξιότητα. 


Τώρα έχεις την ευκαιρία για περιορισμένο χρονικό διάστημα να αποκτήσεις σε προνομιακή τιμή όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να επικοινωνείς με τον καλύτερο τρόπο, τον τρόπο που σου αξίζει.


Στο Μίλα με αυτοπεποίθηση στην κάμερα μέσα σε 30 ημέρες θα μάθεις τις καλύτερες συμβουλές μου για να λάμψεις μπροστά στην κάμερα. Η μέθοδος αυτή είναι δοκιμασμένη από εκατοντάδες επαγγελματίες όπως εσύ που κατάφεραν να ξεπεράσουν την αμηχανία τους και να επικοινωνούν με αυθεντικότητα μπροστά στην κάμερα, σαν να μιλούν με τον καλύτερο τους φίλο.


Και τέλος, θέλουμε να αγαπήσεις πραγματικά αυτό το online σεμινάριο. 


Σε περίπτωση που το παρακολουθήσεις, και δεν μείνεις απόλυτα ικανοποιημένος και ικανοποιημένη προσφέρουμε εγγύηση επιστροφής 100% των χρημάτων μέσα σε 30 ημέρες από την ημερομηνία εγγραφής.


Αν έχεις οποιαδήποτε απορία για το online σεμινάριο Μίλα με αυτοπεποίθηση στην κάμερα μέσα σε 30 ημέρες επικοινώνησε μαζί μας στο email: [email protected] και θα χαρούμε να βοηθήσουμε.

Απόκτησε το online σεμινάριο "Μίλα με αυτοπεποίθηση στην κάμερα μέσα σε 30 ημέρες"

Η εισηγήτρια του σεμιναρίου

Χριστίνα Δουκουζγιάννη

Γεια σου! Είμαι η Χριστίνα Δουκουζγιάννη και εκπαιδεύω, με μεθοδικότητα και ενθουσιασμό, επαγγελματίες, personal brands και συμβούλους να αποκτήσουν άνεση στην κάμερα και να δημιουργήσουν τα δικά τους επιτυχημένα βίντεο.

Είμαι πιστοποιημένη απο το ΥouTube στη στρατηγική περιεχομένου βίντεο, με μακρόχρονη επιτυχημένη πορεία στο online business σε πολυεθνική εταιρεία στην Ελβετια.

Αν έχεις παρακολουθήσει το εκπαιδευτικό κανάλι Make Video Greece τότε σίγουρα έχουμε συναντηθεί εκεί. Ίδρυσα το Make Video Greece το 2017 και είμαι πολύ χαρούμενη που η κοινότητα μας σήμερα έχει ξεπεράσει τους 54.000 subscribers.

Έχω μεταπτυχιακές σπουδές στα Πληροφοριακά Συστήματα Διοίκησης απο το Πανεπιστήμιο Μπάθ της Αγγλίας (MSc in Management with Strategic Information Systems) και είμαι απόφοιτος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Αγαπώ να παραμένω για μια ζωή μαθήτρια πολλών θεμάτων και να πειραματίζομαι με τις τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα της επικοινωνίας. Δίνω έμφαση στην αυθεντική επικοινωνία και βρίσκω μεγάλη χαρά στο να μοιράζομαι όσα διαρκώς ανακαλύπτω.

Είναι τιμή μου να είμαι η εκπαιδεύτρια σου σε αυτό το σεμινάριο.

Συχνές ερωτήσεις

 • Πότε ξεκινάει και πότε τελειώνει αυτό το σεμινάριο;

  Το σεμινάριο μπορείς να το ξεκινήσεις σήμερα και να το τελειώσεις όποτε θέλεις εσύ. Πρόκειται για online σεμινάριο, το παρακολουθείς μέσω διαδικτύου στον δικό σου χρόνο, είναι διαθέσιμο για σένα και μπορείς να το παρακολουθήσεις από κινητό, υπολογιστή, ή τάμπλετ.

 • Μέχρι πότε έχω πρόσβαση στο σεμινάριο;

  Εφ' όρου ζωής. Μετά την εγγραφή σου εχεις απεριόριστη πρόσβαση σε αυτό το σεμινάριο για όσο χρόνο θέλεις.

 • Τι γίνεται σε περίπτωση που δε μείνω ικανοποιημένος-η από αυτό το σεμινάριο;

  Πιστεύουμε πως θα μείνεις απόλυτα ικανοποιημένος-η απο αυτό το online course. Σε περίπτωση που παρακολουθήσεις το πρόγραμμα, ολοκληρώσεις όλες τις εργασίες, και δεν μείνεις απόλυτα ικανοποιημένος-η σου διασφαλίζουμε την επιστροφή 100% των χρημάτων σου μέσα σε 14 ημέρες από την ημερομηνία εγγραφής.

 • Πώς μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας; Θέλω να κάνω κάποια ερώτηση πριν αγοράσω το σεμινάριο.

  Θα χαρούμε να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σου. Στείλε μας email στο: [email protected] και θα σου απαντήσουμε το συντομότερο.

Το σύνολο του περιεχομένου του δικτυακού τόπου της σχολής Make Video Academy συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά και όχι περιοριστικά των κειμένων, βίντεο, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδιαγραμμάτων, απεικονίσεων, παρεχομένων υπηρεσιών και γενικά κάθε είδους αρχείων, αποτελεί αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας (copyright) και διέπεται από την εθνική και διεθνή νομοθεσία περί πνευματικής ιδιοκτησίας με εξαίρεση τα ρητώς ανεγνωρισμένα και αναφερόμενα πνευματικά δικαιώματα τρίτων, συνεργατών και φορέων.


Απαγορεύεται ρητά η εν όλω ή εν μέρει, εξ ολοκλήρου ή περιληπτικά, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, έκθεση, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή του πρωτοτύπου ή αντιτύπων αυτού, έκδοση, εκτέλεση, μεταφόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση, διασκευή ή η καθ’ οιονδήποτε τρόπο προσαρμογή του, η παρουσίαση δημοσίως ή ιδιωτικώς χωρίς την προηγούμενη ρητή έγγραφη συναίνεση των δικαιούχων της σχολής Make Video Academy.