• Βγες μπροστά από τον ανταγωνισμό σου

 • Αύξησε το κύρος σου ως επαγγελματίας

 • Γίνε μαγνήτης νέων πελατών

Θέλεις να ξεχωρίζεις ως επαγγελματίας;

Είσαι ειδικός σε έναν τομέα; Θέλεις να αναπτύξεις την επιχείρηση σου και να θεωρείσαι κορυφή στην ειδικότητα σου, όμως αισθάνεσαι ότι είναι δύσκολο και περίπλοκο το να κάνεις βίντεο που θα έλκουν νέους πελάτες;

Είσαι εκπαιδευτής, σύμβουλος αυτοβελτίωσης, σύμβουλος επιχειρήσεων, coach, ελεύθερος επαγγελματίας, blogger, podcaster; Θέλεις να αυξήσεις την επιρροή σου και να γίνεις μαγνήτης νέων πελατών χρησιμοποιώντας το YouTube αλλά σου φαίνεται βουνό το να ξεκινήσεις το δικό σου κανάλι ή έχεις ήδη κανάλι αλλά δεν ξέρεις πώς να το βελτιώσεις;

Υπάρχει τρόπος για να το πετύχεις. Το πρόγραμμα διαδικτυακής εκπαίδευσης YouTube Success σου δίνει τη μέθοδο και τις τεχνικές που χρειάζεσαι με απλά και κατανοητά βήματα. 

Τί θα μάθεις:

✔ Πώς να ρυθμίσεις και να βελτιστοποιήσεις το κανάλι σου στο νέο YouTube Studio ώστε να έχει μια προσεγμένη επαγγελματική εμφάνιση από την πρώτη μέρα. Αυτές οι λεπτομέρειες είναι που κάνουν τη διαφορά.


✔ Τα μυστικά του πώς να βρίσκεις έξυπνες ιδέες για βίντεο που θα δίνουν υψηλή αξία στο κοινό σου και θα προωθούν το κανάλι σου στα αποτελέσματα αναζητήσεων των θεατών αλλά και στα προτεινόμενα βίντεο.✔ Πώς να δημιουργείς σενάρια για βίντεο που θα κρατούν το ενδιαφέρον του κοινού σου ώς το τέλος και θα αυξήσουν το κύρος σου ως επαγγελματία. Τα μυστικά του πώς να δημιουργήσεις έναν δωρεάν οδηγό για τους θεατές σου και να χτίζεις αυτόματα μια διαρκώς αυξανόμενη λίστα με τα email του κοινού σου (email automation). ✔ Τον εύκολο τρόπο να γυρίζεις βήμα-βήμα τα βίντεο σου ακόμα και αν νιώθεις άβολα μπροστά στην κάμερα. Πώς να χρησιμοποιείς απλό εξοπλισμό και πώς να κάνεις εύκολη επεξεργασία στα βίντεο σου γλιτώνοντας χρόνο.✔ Πώς να δημοσιεύεις τα βίντεο σου και ποιά είναι τα 3 βήματα που θα πρέπει πάντα να ακολουθείς για να φέρεις προβολές στο κανάλι σου απο την πρώτη στιγμή της δημοσίευσης του βίντεο.

Ακόμα θα έχεις πρόσβαση σε:

 • Έξυπνα πλάνα για βίντεο που θα σε βοηθήσουν στον καλύτερο προγραμματισμό και την οργάνωση του καναλιού σου

 • Αναλυτική λίστα με προτεινόμενο εξοπλισμό για βίντεο

 • Λίστα με επιπλέον δοκιμασμένα online εργαλεία που θα σε βοηθήσουν να αναπτύξεις το κανάλι σου

Τα κανάλια που ξεχωρίζουν στο YouTube δεν ξεχωρίζουν απο τύχη.

Η επιτυχία τους είναι αποτέλεσμα σχεδιασμού και κατανόησης του κοινού. Το πρόγραμμα διαδικτυακής εκπαίδευσης YouTube Success θα σου δώσει μια ξεκάθαρη μέθοδο για να δημιουργείς ελκυστικά βίντεο που θα αγαπήσει το κοινό σου.

Video

Η εκπαιδεύτρια σου

Χριστίνα Δουκουζγιάννη

Πιστοποιημένη απο το ΥouTube στη στρατηγική περιεχομένου βίντεο, με μακρόχρονη επιτυχημένη πορεία στο online business σε πολυεθνική εταιρεία στην Ελβετια.

Έχει μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Μπαθ στην Αγγλία MSc in Management information systems και πτυχιακές σπουδές οικονομικών επιστημών στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.

Η Χριστίνα δεν είναι άλλη μια ειδικός με θεωρητικές γνώσεις. Εφαρμόζει η ίδια τις στρατηγικές που διαρκώς ανακαλύπτει, στο κανάλι της Make Video Greece το οποίο έχει ξεπεράσει τους 54.000 συνδρομητές, τα 3.5 εκατομμύρια προβολές και δημιουργεί μια σταθερή ροή νέων πελατών για τις υπηρεσίες της μέσα απο το YouTube.

Τα όσα διδάσκει βασίζονται στη μακρόχρονη εμπειρία της στο YouTube, στην μεθοδική έρευνα της πάνω στη δεύτερη μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης στον κόσμο και στην κατανόηση του κοινού.

Για ποιόν είναι κατάλληλο το πρόγραμμα

Για ελεύθερους επαγγελματίες, coaches, ομιλητές, εκπαιδευτές που θέλουν να αναπτύξουν την επιχείρηση τους.

Για bloggers, podcasters και άλλους δημιουργούς περιεχομένου που θέλουν να αναπτύξουν το personal brand τους και να αυξήσουν το εισόδημα τους.

5 σημαντικοί λόγοι

Γιατί δεν μπορείς πλέον να αγνοήσεις το YouTube:

 • To 82% της συνολικής διαδικτυακής κατανάλωσης περιεχομένου είναι βίντεο.

 • Το YouTube είναι η νούμερο ένα πλατφόρμα για online video με 1,9 δισεκατομμύρια χρήστες που βλέπουν καθημερινά εκατοντάδες χιλιάδες ώρες βίντεο δημιουργώντας εκατομμύρια νέων προβολών.

 • 6 στους 10 θεατές δηλώνουν ότι προτιμούν να βλέπουν online video και όχι τηλεόραση.

 • Κάθε μέρα που περνάει επαγγελματίες όλων των ειδικοτήτων δημιουργούν το δικό τους κανάλι στο YouTube για να προωθήσουν την επιχείρηση τους. Οι ανταγωνιστές σου ήδη βρίσκονται στο YouTube και σε 2 χρόνια από τώρα θα μετανιώνεις που δεν είχες ασχοληθεί μεθοδικά με το κανάλι σου νωρίτερα.

 • Οι αναζητήσεις θεατών για εκπαιδευτικά βίντεο με τίτλο “Πώς να…” αυξάνουν κατά 70% κάθε χρόνο.

Το βίντεο αναπτύσσεται με ιλιγγιώδεις ρυθμούς!

Αν επιλέξεις να ξοδέψεις ατέλειωτες ώρες τα επόμενα χρόνια βλέποντας μόνη ή μόνος σου βιντεάκια στο YouTube προσπαθώντας να καταλάβεις ποιά είναι η κατάλληλη στρατηγική για να αναπτύξεις το δικό σου κανάλι θα χάσεις πάρα πολύ χρόνο. Υπάρχει πολλή πληροφορία εκεί έξω, και είναι δύσκολο να διακρίνεις ποιά είναι η κατάλληλη μέθοδος για εσένα και τη δική σου επιχείρηση.

Δεν χρειάζεται να πηγαίνεις στα τυφλά. Το πρόγραμμα YouΤube Success θα σε γλιτώσει από πολύ χρόνο, κόπο και τις απογοητεύσεις που νιώθουν όσοι ξεκινούν το YouTube χωρίς πλάνο, μέθοδο και τα κατάλληλα εργαλεία.

Με την εγγραφή σου έχεις απεριόριστη πρόσβαση στα μαθήματα του προγράμματος και όλο το βοηθητικό υλικό για ένα χρόνο ώστε να τα παρακολουθείς όσο συχνά θέλεις και διαρκώς να βελτιώνεσαι.

Μαθητές μας μοιράζονται τις εντυπώσεις τους

για το πρόγραμμα YouTube Success

"Ξέρω πώς να βρίσκω τον καλύτερο δάσκαλο για να με βοηθήσει στα θέματα που έχω άγνοια. Στο YouTube διάλεξα απλά την καλύτερη YouTube coach, τη Χριστίνα Δουκουζιάνη".

Αγνή Μαριακάκη

"Όταν πρωτοείδα τη Χριστίνα, μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη και σκέφτηκα αμέσως ότι μαζί της θέλω να μάθω το You Tube".

Λιάνα Τελειώνη

Το YouTube μου φαινόταν περίπλοκο, είχα πάρα πολλές απορίες, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να προχωρήσω το κανάλι μου όπως ήθελα. Επέλεξα το YouTube Success γιατί το δημιούργησε η Χριστίνα. Όταν την πρωτοείδα σκέφτηκα αμέσως ότι μαζί της θέλω να μάθω το You Tube. Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη και το ότι είναι γνώστης του αντικειμένου. Είμαι ενθουσιασμένη γιατί έχω στα χέρια μου όλα τα εργαλεία για να φτιάξω σωστά το κανάλι μου και να γίνει πιο επαγγελματικό. Έχω μπει στο πνεύμα για το πώς λειτουργεί το You Tube, ο αλγόριθμος και κατανόησα όλα αυτά που ήταν για μένα κινέζικα πριν το πρόγραμμα. Το πρόγραμμα αυτό είναι γεμάτο πολύτιμες γνώσεις, αξίζει τα λεφτά του με το παραπάνω και το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όλους όσους θέλουν να φτιάξουν σωστά το κανάλι τους! Θα πάρουν όσα χρειάζονται αλλά και πολλά πολλά παραπάνω!

"Επιτέλους, κατάλαβα πώς λειτουργεί και δεν χάνω χρόνο ψάχνοντας λύσεις μόνη μου".

Τριανταφυλλιά Γαροφαλάκη

Ηξερα οτι το YouTube είναι ένα πολύ αξιόλογο εργαλείο για να παρουσιάσουμε τη δουλειά μας και να φέρουμε κόσμο κοντά μας, όμως στην αρχή όλα μου φαίνονταν τελείως παράξενα, δεν ήξερα καθόλου από αυτά και αναρωτιόμουν πώς θα τα καταφέρω. Εψαχνα απο καιρό μια ελληνίδα που να γνωρίζει το YouTube για επαγγελματίες και χαίρομαι πολύ που βρήκα τη Χριστίνα, έναν πολύ γλυκό και καταρτισμένο άνθρωπο. Έχω μείνει πάρα πολύ ευχαριστημένη με το πρόγραμμα YouTube Success, κατάφερα να συστηματοποιήσω τις γνώσεις που, έχω αποκτήσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, και όλα όσα στην αρχή μου φαινόταν βουνό τώρα πλέον τα διαχειρίζομαι με ευκολία γνωρίζοντας ότι ακολουθώ τα σωστά βήματα. Το συστήνω ανεπιφύλακτα σε όποιον θέλει πραγματικά να μάθει πώς λειτουργεί το YouTube.

"Ένα υπέρ-πλήρες πρόγραμμα για το YouTube".

Ιωάννα Λούρου

Ξεκίνησα το κανάλι μου στο YouTube εδώ και κάποια χρόνια προσπαθώντας να καταλάβω μόνη μου πώς λειτουργεί. Έβλεπα βιντεάκια στο Youtube αλλά δεν είχα ούτε πλάνο ούτε στρατηγική, ένιωθα χαμένη. Αρχικά είχα αγοράσει ένα online εκπαιδευτικό πρόγραμμα από μια γνωστή YouTuber του εξωτερικού αλλά διαπίστωσα ότι πολλά από αυτά που έλεγε δεν μπορούσα να τα εφαρμόσω στην Ελλάδα. Ένιωθα σύγχυση και άγχος, μου αρέσει πολύ να κάνω βίντεο όμως για μένα δεν είναι χόμπι, ήθελα να έχω και αποτελέσματα στη δουλειά μου. Είμαι ευγνώμον που βρέθηκε η Χριστίνα στο δρόμο μου, χάρη στα βιντεομαθήματα της κατάλαβα ακριβώς τί πρέπει να κάνω, αλλά και πώς να αυτοματοποιήσω τη συλλογή email θεατών ώστε να έχω μια πιο προσωπική επικοινωνία μαζί τους. Η Χριστίνα είναι απίστευτα μεταδοτική, το πρόγραμμα YouTube Success είναι υπέρ πλήρες και μπορεί να βοηθήσει κάποιον είτε είναι στο ξεκίνημα του είτε κάποιον που έχει τις γνώσεις και του λείπει η στρατηγική και η σωστή μεθοδολογία.

"Νιώθω μεγάλη αυτοπεποίθηση, έχω στα χέρια μου τη στρατηγική που χρειαζόμουν"

Ματίνα Καμπακίδου

Ξεκίνησα να κάνω μόνη μου κανάλι στο YouTube και ξόδεψα πολύ χρόνο κάνοντας πράγματα με λάθος τρόπο, και έχοντας συνέχεια άγχος και αμφιβολία για τα αποτελέσματα. Με το που παρακολούθησα το εκπαιδευτικό πρόγραμμα YouTube Success έβαλε τα κομμάτια του παζλ στη σωστή θέση. Πλέον νιώθω μεγάλη αυτοπεποίθηση, έχω στα χέρια μου την στρατηγική που χρειαζόμουν, ξέρω πλέον να ψάχνω για τις σωστές λέξεις κλειδιά και πώς να επιλέξω θέματα για το κανάλι μου. ‘Έχω κερδίσει πολύ χρόνο στη διαδικασία δημιουργίας βίντεο χάρη στις τεχνικές που έμαθα, αυξήθηκαν οι προβολές στο κανάλι μου και έχω ήδη δεχθεί προτάσεις συνεργασίας, κι όλα αυτά μόλις ένα μήνα μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου. Είμαι πολύ χαρούμενη που επέλεξα να επενδύσω σε αυτό το πρόγραμμα και δεν θα το αλλαζα με τίποτα γιατί η Χριστίνα υπέρ αγαπάει αυτό που κάνει και είναι expert στο είδος της. Απο την αρχή είχα εμπιστοσύνη στις γνώσεις της και στη μεταδοτικότητα της.

'Ένα εξαιρετικό course, με τεράστια αξία".

Χρήστος Νίκας

To YouTube Success είναι ένα εξαιρετικό e-learning course, με τεράστια αξία και τον ακριβή χάρτη για το πώς να ξεκινήσεις ΣΩΣΤΑ στο μαγικό κόσμο του YouTube για να στήσεις το κανάλι σου και να έλξεις το κοινό σου και νέους πελάτες για την επιχείρηση σου. Η Χριστίνα έχει το ταλέντο να μεταδίδει με απλό και ξεκάθαρο τρόπο τις πληροφορίες και να εστιάζει στα σημαντικά. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με το εκπαιδευτικό της πρόγραμμα και το συνιστώ ανεπιφύλακτα!

ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ

Κάθε μέρα που περνάει δημιουργούνται συνεχώς νέα κανάλια στο YouTube. Το πρόγραμμα YouTube Success θα σε γλιτώσει από πολύ κόπο και τις απογοητεύσεις που νιώθουν όσοι ξεκινούν το YouTube χωρίς πλάνο, μέθοδο και τα κατάλληλα εργαλεία.

Συχνές ερωτήσεις

 • Πότε ξεκινάει και πότε τελειώνει αυτό το πρόγραμμα;

  Το πρόγραμμα YouTube Success αποτελείται απο διαδικτυακά βιντεομαθήματα (e-learning course). Έχετε πρόσβαση αυτόματα με την εγγραφή σας και μπορείτε να το παρακολουθήσετε στο δικό σας χρόνο. Μπορείτε να ξεκινήσετε σήμερα και να το τελειώσετε όποτε θέλετε εσείς μέσα στο χρονικό διάστημα ενός χρόνου. Είναι διαθέσιμο για εσάς ανα πάσα στιγμή και μπορείτε να το παρακολουθήσετε από κινητό, υπολογιστή, ή τάμπλετ. Μετά την εγγραφή σας έχετε απεριόριστη πρόσβαση για έναν χρόνο.

 • Θα λάβω πιστοποιητικό παρακολούθησης;

  Ναι, μόλις ολοκληρώσετε όλα τα μαθήματα του YouTube Success θα λάβετε απο το Make Video Academy πιστοποιητικό παρακολούθησης.

 • Για ποιόν είναι κατάλληλο αυτό το πρόγραμμα διαδικτυακής εκπαίδευσης ( e-learning);

  To YouTube Success είναι ιδανικό για επαγγελματικές που θέλουν να αυξήσουν το κύρος τους, να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του κοινού, και να έλκουν νέους πελάτες για την επιχείρηση τους. Αν είστε life coach, business coach, σύμβουλος, trainer, γιατρός, δικηγόρος, διατροφολόγος, γυμναστής, λογιστής, εκπαιδευτής, και γενικότερα προσφέρετε υπηρεσίες ή προιόντα και θέλετε να ενισχύσετε το personal brand σας, αυτό το online course είναι ιδανικό για εσάς.

 • Για ποιόν δεν είναι κατάλληλο αυτό το πρόγραμμα e-learning;

  To YouTube Success δεν είναι για “YouTubers” δηλαδή για όσους έχουν στόχο να βγάζουν χρήματα από διαφημίσεις στο YouTube, χωρίς να έχουν κάποια επαγγελματική ιδιότητα να προωθήσουν μέσα απο το κανάλι τους. Επίσης δεν είναι για όσους ασχολούνται με το YouTube ως χόμπι και για όσους χρησιμοποιούν το YouTube απλά για να ανεβάζουν βίντεο από κάπου αλλού όπως για παράδειγμα από τηλεοπτικά βίντεο, συνεντεύξεις κλπ.

 • Τι εξοπλισμό θα χρειαστώ για να ολοκληρώσω το πρόγραμμα;

  Στο πρόγραμμα YouTube Success μαθαίνετε πώς να κάνετε βίντεο χρησιμοποιώντας απλά την κάμερα του κινητού σας ή όποια άλλη κάμερα έχετε ήδη διαθέσιμη. Σε περίπτωση που θελήσετε στην πορεία να αναβαθμίσετε τον εξοπλισμό σας έχετε στη διάθεση σας μια λίστα με προτεινόμενο εξοπλισμό. Για να κάνετε επεξεργασία στα βίντεο σας θα χρειαστεί να έχετε πρόσβαση σε υπολογιστή και σε ένα πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο. Μέσα στο πρόγραμμα μαθαίνετε βήμα-βήμα πώς να κάνετε επεξεργασία με το πρόγραμμα Filmora. Αν θελήσετε να χρησιμοποιήσετε άλλο πρόγραμμα επεξεργασίας σας προτείνονται τόσο δωρεάν όσο και οικονομικές επιλογές για επεξεργασία βίντεο.

 • Μπορώ να κάνω εγγραφή στο YouTube Success ακόμα και αν δεν έχω ακόμα κανάλι στο YouTube;

  Και βέβαια. Το πρόγραμμα απευθύνεται τόσο σε κάποιον που μόλις ξεκινάει με το YouTube όσο και σε κάποιον που έχει ήδη κανάλι και ψάχνει τρόπους να το αναπτύξει. Μέσα στο YouTube Success υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε με το κανάλι σας απο το μηδέν.

 • Ποιά είναι η διαφορά ανάμεσα στο YouTube Success και στα δωρεάν βίντεο που υπάρχουν στο κανάλι Make Video Greece;

  Το πλήρες πρόγραμμα e-learning YouTube Success ακολουθεί μια συγκεκριμένη μεθοδολογία βήμα-βήμα με πολύ πρακτικές οδηγίες και συγκεκριμένη στρατηγική. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ακολουθήσετε ακριβώς τις οδηγίες που μαθαίνετε στο πρόγραμμα για να χτίσετε το κανάλι σας και να προωθήσετε την επαγγελματική σας ιδιότητα με το YouTube. Η διαφορά με τα βίντεο που είναι διαθέσιμα δωρεάν στο YouTube είναι πώς ενώ εκεί υπάρχουν κάποια κομμάτια του παζλ, με το πρόγραμμα YouTube Success έχετε πρόσβαση σε όλη την στρατηγική αλλά και σε συγκεκριμένο πλάνο για να εφαρμόσετε τα όσα μαθαίνετε.

 • Τι γίνεται σε περίπτωση που δε μείνω ικανοποιημένος-η με το πρόγραμμα;

  Πιστεύουμε πως θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι από το πρόγραμμα YouTube Success. Σε περίπτωση που παρακολουθήσετε το πρόγραμμα, ολοκληρώσετε όλες τις εργασίες, και δεν μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι σας διασφαλίζουμε την επιστροφή 100% των χρημάτων σας μέσα σε 14 ημέρες απο την ημερομηνία εγγραφής.

 • Πώς μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας;

  Για οποιαδήποτε άλλη ερώτηση σχετικά με το πρόγραμμα YouTube Success παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected].

Δήλωση προστασίας πνευματικών δικαιωμάτων

Το σύνολο του περιεχομένου του δικτυακού τόπου της σχολής Make Video Academy συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά και όχι περιοριστικά των κειμένων, βίντεο, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδιαγραμμάτων, απεικονίσεων, παρεχομένων υπηρεσιών και γενικά κάθε είδους αρχείων, αποτελεί αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας (copyright) και διέπεται από την εθνική και διεθνή νομοθεσία περί πνευματικής ιδιοκτησίας με εξαίρεση τα ρητώς ανεγνωρισμένα και αναφερόμενα πνευματικά δικαιώματα τρίτων, συνεργατών και φορέων.


Απαγορεύεται ρητά η εν όλω ή εν μέρει, εξ ολοκλήρου ή περιληπτικά, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, έκθεση, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή του πρωτοτύπου ή αντιτύπων αυτού, έκδοση, εκτέλεση, μεταφόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση, διασκευή ή η καθ’ οιονδήποτε τρόπο προσαρμογή του, η παρουσίαση δημοσίως ή ιδιωτικώς χωρίς την προηγούμενη ρητή έγγραφη συναίνεση των δικαιούχων της σχολής Make Video Academy.